De 20 km van Brussel, ook dit jaar gaan we de uitdaging aan, yalla!

Kom zondag 28 mei samen met ons 20 km wandelen of hardlopen om kwetsbare kinderen in Kinshasa te steunen. Kom en maak een verschil in het leven van kinderen!

De legendarische 20 km van Brussel vindt plaats op zondag 28 mei. Het is een niet te missen evenement voor hardlopers, maar nu ook voor wandelaars! De maximale tijd voor de race is 5u00. Wil je meedoen en tegelijkertijd het leven van een kind veranderen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Jouw voordelen:

Jouw verplichtingen:

Om je aan te melden bij het Yalla team, nodigen we je uit om de volgende 3 stappen te doorlopen:

1. Vul het inschrijfformulier in - Helaas is de inschrijving nu gesloten!

2. Betaal de €28 inschrijvingskosten

 Je inschrijving wordt pas gevalideerd na ontvangst van je betaling

3. Sponsoring

We rekenen op de inzet van elke sporter om van onze organisatie een succes te maken, zowel op sportief als op solidair vlak. We moedigen elke loper/wandelaar aan om voor 20 mei minimaal 40 euro in te zamelen.

Praat met je vrienden, familie en collega's en vraag hen om je aan te moedigen en ons project "Oser la vie" in Kinshasa te steunen door het bedrag over te maken op de volgende rekening

Association S. Emmanuelle België: BE07 0689 3172 7766 
Mededeling: 20km, "naam van de gesponsorde persoon".

Schenkingen van 40 euro of meer per jaar komen in aanmerking voor een belastingvermindering van 45% van het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 CIR).

We rekenen op jou, YALLA!

Uitleg over het project dat dit jaar profiteert van je sponsoring:

De vereniging "Oser La Vie" in Kinshasa, in de Democratische Republiek Congo, is opgericht in 2004 en voert campagne en werkt aan de bescherming van kinderen.

De vereniging helpt kwetsbare kinderen, vooral degenen die beschuldigd worden van hekserij, om zelfstandig te worden. Deze zelfstandigheid wordt bereikt door formeel of informeel onderwijs, gevolgd door professionele re-integratie, wat het hoogtepunt van onze missie is.

Om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt, heeft "Oser la Vie" een sterk team bestaande uit: een Coördinator, zij organiseert de activiteiten van de vereniging, een Project Manager, een Supervisor van Maison Mama Emmanuelle en een team van zeer dynamische en toegewijde opvoeders.

Gezien het pijnlijke verleden van deze kinderen is er psychosociale ondersteuning opgezet. De belangrijkste problemen zijn gebrek aan genegenheid, gebrek aan liefde en andere trauma's.

Dit jaar hebben we met onze steun 44 zogenaamde "heksen kinderen" kunnen helpen, waarvan er 33 zijn opgevangen door families en 11 door Mamma Emmanuelle. Deze kinderen krijgen onderwijs op basisscholen en middelbare scholen of worden begeleid naar beroepsopleidingen (cursussen van 3 jaar of 18 maanden). Daarnaast werden 79 kinderen ondersteund met schoolkits.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons nieuws
Ik schrijf me in
Jaarverslag 2022

Dankzij gemotiveerde veldteams, dankzij uw steun en met de hulp van onze begunstigden, zijn de levens van duizenden vrouwen en kinderen in nood veranderd!

Blader door het jaarverslag