Nepal Egypte Oeganda Zuid-Soedan Congo Burundi

Onze projecten

We ondersteunen 10 projecten in 6 landen. Deze hulp vertaalt zich in een financiële bijdrage, de promotie van projecten in België en hulp bij fondsenwerving om de projecten meer autonoom te maken.

bagfl7ia.jpg

Nepal

CPCS is een vzw die in 2002 werd opgericht om aan de behoeften van straatkinderen in Nepal te voldoen. Wij steunen de vzw sinds 2005. CPCS werkt sinds 2002 aan de bescherming van straatkinderen en kwetsbare kinderen in Nepal
project
Egypte_header.png

Egypte

We steunen FACE for Children in Need sinds 2004 en Lekaa sinds 2006. De missie van de FACE-vereniging is het helpen en beschermen van verlaten kinderen, wezen en straatkinderen. De vereniging Lekaa heeft als doel kinderen op te voeden zodat ze autonoom kunnen worden door hun capaciteiten voor...
projecten
yal_siteweb_contenu_projets_ouganda_header(2).jpg

Oeganda

De Blessed Damian School, opgericht in 1996 door bisschop Paride Taban, biedt onderdak aan 700 kinderen, waaronder veel wezen uit de oorlog in Zuid-Soedan. Wij hebben dit project vanaf het begin ondersteund.
project
yal_siteweb_contenu_projets_soudandusud_header.png

Zuid-Soedan

We steunen sinds 2005 het Holy Trinity Peace Village in de regio Kuron. Het doel van dit initiatief is het bevorderen van begrip tussen etnische groepen om een ​​harmonieuze sociale en economische ontwikkeling mogelijk te maken.
project
oserlavie2.png

Democratische Republiek Congo

We ondersteunen 4 projecten in de DRC. Oser la Vie zorgt voor de zogenaamde "tovenaars" kinderen van Kinshasa. Het Khiengé Solidarity-project in de provincie Congo-Centraal heeft een basisschool en de bouw van een gezondheidscentrum ondersteund. Het Juka Utante-project helpt weeskinderen via...
projecten
yal_siteweb_contenu_projets_burundi_header.png

Burundi

Onze partner CPCS (actief in Nepal) besloot samen te werken met UCBUM, een lokale actor, om best practices en methodieken met hen te delen, en om een opvang- en dagsocialisatiecentrum te openen voor jongeren en kinderen in straatsituaties.
project
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons nieuws
Ik schrijf me in
Jaarverslag 2021

Dankzij gemotiveerde veldteams, dankzij uw steun en met de hulp van onze begunstigden, zijn de levens van duizenden vrouwen en kinderen in nood veranderd!

Blader door het jaarverslag