Nalatenschap

Elk jaar willen mensen die verdwijnen een spoor achterlaten. Elke keer zijn we diep geraakt om te zien dat dit voor sommigen gebeurt in de vorm van een erfenis aan onze vereniging.

Een legaat is de overmaking van een deel van uw vermogen, die in de loop van het leven bij testament wordt opgesteld, maar pas bij overlijden van kracht wordt. Het is een manier om mee te bouwen aan een verhaal waar u in gelooft. Tegenwoordig ontvangen we regelmatig legaten van mensen die besluiten om een klein percentage (meestal ongeveer 5 tot 10%) aan onze vzw te schenken. Hierdoor worden hun directe erfgenamen niet benadeeld en worden onze projecten tegelijkertijd actief gefinancierd!

Voor mensen die geen directe erfgenaam hebben, laat een duolegaat een vermindering van de successierechten toe. Dit maakt het mogelijk om de vereniging te helpen door financiële steun te verlenen en het aandeel van de erfgenamen te verhogen.

Wij zijn beschikbaar om al uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden of om u door te verwijzen naar professionals.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons nieuws
Ik schrijf me in
Jaarverslag 2022

Dankzij gemotiveerde veldteams, dankzij uw steun en met de hulp van onze begunstigden, zijn de levens van duizenden vrouwen en kinderen in nood veranderd!

Blader door het jaarverslag